Dîner du Lundi 24 Décembre 2012
Dinner on Monday, December 24th 2012
59 € / personne (hors boissons) 59 € /
person (drink excluded)
Amuse Bouche Appetiser
e e
Foie gras mi-cuit de canard, chutney de
figue et navette tiède
Half
cooked duck liver, fig chutney and warm small brioche
ou
/ or
Millefeuille de saumon mariné à l’aneth et
de blinis, crème acidulée aux herbes fraîches
Millefeuille
of blinis and salmon marinated in dill, slightly acid cream with fresh herbs
e e
Noisette d’agneau farcie aux herbes, pommes
ratte confites et poêlée de courgettes niçoises au romarin
Noisette
of lamb stuffed with herbs, candied potatoes and pan-fried
zucchinis of Nice with rosemary
ou
/ or
Filet de St Pierre aux légumes tout verts
et sa sauce chlorophylle
Filet
of John Dory fish with green vegetables and herbs sauce
e e
Pyramide chocolat noir, cœur de crème
brulée
Pyramid
of dark chocolate with burned cream heart
ou
/ or
Nage de fruits au jasmin et sa fraîcheur
coco
Jasmine
flavoured fruits minestrone and its coconut sorbet